Conference Hashtag #ANKOSLink2019 -

Warranty

Giriş tarihinden 14 ( On dört ) gün öncesine kadar yapılacak iptallerde konaklama bedelinin tamamı iade edilir. Giriş tarihinden 13-8 gün öncesine kadar yapılacak iptallerde konaklama bedelinin %25'i ( Yüzde yirmi beş ), giriş tarihinden 7-5 gün öncesine kadar yapılacak iptallerde konaklama bedelinin %50'si ( Yüzde elli ), giriş tarihinden 4 gün ve daha az süre kalan yapılacak iptallerde konaklama bedelinin tamamı no show bedeli olarak tahsil edilir. İptal talebi faks veya elektronik posta ile yapılacaktır. Telefonla yapılacak iptal işlemleri kabul edilmez. İptal edilmeksizin otele giriş yapılmaması halinde konaklama bedeli iade edilmez. Giriş tarihinden sonraki bir gün giriş yapılması halinde otelde konaklanmayan günün bedeli iade edilmez. Ölüm, hastalık, kaza gibi durumlarda bu durum belgelenmesi halinde kalınmayan sürelerin konaklama bedelleri iade edilir.

Bu sebeplerin dışındaki herhangi bir nedenle otelden erken çıkılması halinde kalan sürelerin konaklama bedelleri iade edilmez. Konaklama bedellerinin iade edilmesi gereken durumlarda iadeler işlemin yapıldığı kredi kartı hesabına yapılır. Nakit ödeme yapılmaz. Otele girişte kimlik ve yaş kontrolü yapılmaktadır. Yanlış veya eksik beyan halinde aradaki fark otele giriş anında tahsil edilir. Yapılan rezervasyondaki kişi sayısından az kişi gelmesi halinde veya konaklama süresi içinde konaklayan kişi sayısında azalma olması halinde konaklama bedeli iadesi yapılmaz. Otele giriş saati 14:00, çıkış saati 12:00 dir.

Giriş saatinden önce otel oda vermekle yükümlü değildir. Saat 12:00 den sonra yapılacak çıkışlarda odanın boşaltılması kaydıyla saat 18:00 e kadar bir günlük konaklama bedelinin yarısı, 18:00 den sonra yapılacak çıkışlarda ise bir günlük konaklama bedelinin tamamı günlük otel kullanım bedeli olarak tahsil edilir. Özel talepte bulunulması oteli herhangi bir taahhüt altına sokmaz. Otel imkanları doğrultusunda özel talepleri karşılamaya çalışacaktır. Bu talepler için otel ücret talep edebilir. Fatura konaklama işlemi tamamlandığında düzenlenecektir.

Otele evcil hayvan kabul edilmez Ödeme işlemini yaparak rezervasyon yaptıran kişiler işbu koşulları kabul etmiş sayılırlar.